Co-working

Working within the tight constraints of a 20ft shipping container, this studio fit-out required an innovative use of space in order to maximise its potential as a co-working hub. The container layout was redefined by a bespoke communal desk in the centre of the space, facilitating both collaborative and focused workflows.

AWMA Studio-5.jpg
Screen Shot 2019-01-14 at 13.58.18.png

The space is split into three colours that consolidate the varying modes of creativity. The black, representing the absorption of ideas, the white, as the canvas for projecting ideas, and the mirrored silver, for reflecting on ideas.  The relationship between the various parts is distorted by the use of varying angles creating a strong play on perspective and an enhanced sense of space.

AWMA Studio-21.jpg
IMG_9999.jpg